Kilis İYİ Parti Kilis İl Başkanı Aga Gündoğmuş, AK Parti  İl Başkanı Av. Murat Karataş’ı halk arenasına davet etti.

İl Başkanı Gündoğmuş İl binasında kahvaltılı basın açıklaması yaptı. Gündoğmuş öncelikle vefat eden belediye Başkanı Abdi Bulut’a Allah’tan rahmet dileyerek, yeni başkan Servet Ramazan’da görevinde başarılar diledi. Konuşmasında AK Parti İl Başkanı Murat Karataş’ı basın mensuplarının huzurunda halk arenasına davet. Etti. Değerli başkan ve milli vekilleri halktan kaçmayalım, çıkalım pandemi var sosyal mesafe konusunda gerekli tedbirler alınsın. Biz çıkalım halkın önünde tartışalım ne yaptınız  ne yapmadınız diye, 2 günden beri manşetlere taşıdınız, Musabeyli Nurdağı yolu 75 kilometreye düşüyor. 2 kilometresi yapıldı. Hangi yol bu, cumhurbaşkanımızın  buyruğudur dediği Kilis ile musabeyli arasındaki yol mu? Yoksa Nurdağından Musabeyli’ye gelen yolmu, Başkan İl başkanı Karataş, musabeyli ile kilis arasındaki yol cumhurbaşkanımızın buyrudur diyeli 1 sene 2 ay sen buraya ne yaptınız. 13 temmuz’da çevre ve şehircilik bakanı geldi 8 milyon lira ödenek aktarıyorum cumhuriyet meydanınız genişletilmesi için noldu yapılmı, Millet bahçesi yapacağız dediniz nerde yapıldı mı yerini gösterin bize.

Başkan gündoğmuş AK Partinin 20 yıl içinde bir tek güzel yaptığını söyledi. Oda bağcılığı bitirmektir. 20 yıl önce üzümün kilosu 1,25 kruş iken şimdi 1,15 kuruşa satılıyor.

VALİ SOYTÜRK KİLİS ZEYTİNİN ÖN PLANA ÇIKARMAYA ÇALIŞIYOR

İl Başkanı Aga Gündoğmuş, Kilis valisi Recep soytürk’e seslenerek, buraya geleli 2 yıl oldu. Kilis zeytinini ön plana çıkarmaya çalışıyorsunuz sizde bir şey yapmadınız kusura bakmayın. 2 yıldan beri Siz ne yaptınız biliyor musunuz sizin döneminizde Kilis’in yağlı sofralık zeytin yağı yerine gemlikten zeytin fidanı getirdiniz, siz Kilis’in zeytini övmediniz Kilis’in zeytinine darbe vurdunuz.

ONLARIN CAN GÜVENLİĞİ VARDA İKİ VATANDAŞIMIZIN MI YOK

Valibey görüşmemizde Öncüpınar sınır kapısının açılmasını talep ettiklerini vurgulayan Başkan Aga Gündoğmuş, Can güvenliği yok diye cevap aldık, ancak siz gidiyordunuz vali yardımcıları gidiyor. Şirket kuranlar gidiyor. Ve hatta Suriyeli mülteciler Şirket kurup gidiyorlar onların can güvenliği varda iki vatandaşın mı can güvenliği yoktur.

TEKEL SUMA FABRİKASININ YERİNİ PARSEL PARSEL SATACAKLAR

İYİ Parti İl Başkanı gündoğmuş, adı mahalleye verilen iş adamının aldığı tekel suma fabrikası eğitim kompleksi olacaktı.  Özel idareye devredildi. 51 dönümlük alan ne olacak biliyor musunuz oranın yerini de yarın babalar gibi parsel parsel satacaklar. Ve diyecekler ki buraya okul olmaz şuraya okul olur diyecekler.

AK PARTİ MİLLETVEKİLLERİ VE BAŞKANLARI KİLİS VEBASI SİZE YETER

Kilis’te covit19 denilen hastalık tavan yaptığını da söyleyen Gündoğmuş, Sayın AKP’li milletvekilleri İl başkanı bu veba size yeter, nasıl yeter biliyormu sunuz. 3 yıl boyunca yok resul Osman yok İçeri bahçeye mi yapılsın. Biz sizin kişisel kaprislerinizden dolayı 3 yılda hastanenin yerini belirleyemediniz.

Biz Kilis için ve kils’in menfaatine gerekiyorsa yapmaya hazırız dedi.

Toplantıya Merkez İlçe Başkanı Servet Özaktaş, Başkan Yardımcısı Hasan Çelebi ve yöneticiler katıldı.

Bir yanıt yazın