Millet İttifakının Kilis’teki il başkanları DEVA Partisi İl başkanı M. Yavuz Yedilioğlu’nun ev sahipliğinde bir araya geldiler.
Demokrat Parti il başkanı İbrahim Öziş’in il dışında olması nedeniyle katılamadığı toplantıya
CHP il başkanı Emre Gündüz
Gelecek Partisi il başkanı İlhan Koska
İYİ Parti il başkanı Ağa Gündoğmuş ve Saadet Partisi il başkanı Şerif Karakurt katıldılar.
Toplantı sonunda açıklama yapan M. Yavuz Yedilioğlu 14 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerinde kazanan Türkiye , kazanan Kilis olacaktır. Öncelikle depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza bir kez daha Allah’tan rahmet yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum. Milletimiz yaşananları çok iyi görüyor. İnsanlarımız bir yandan işsizlikle , pahalılıkla ve geçim derdiyle uğraşırken bir yanda da Kilislilere uygulanan çifte standartan muzdarip. Halkımız kredilerinin diğer illerden ayrı tutularak bir ay ertelenmesi sorgularken Kilis’in Polisler için zorunlu hizmet bölgesinde 2. bölgeye alınmayışı Emniyet teşkilatımızda olumsuz etki oluşturmaktadır. Devletin dini Adalettir. Millet İttifakı olarak
Otokrasi değil Demokrasi için,
Temel hak ve özgürlükler için,
Kişilerin değil Devletin bekası için,
Toplumun her katmanının rahat ve huzurlu bir şekilde yaşaması için.
Özellikle ülkemizin geleceği Gençlerimiz için bir ve beraber olduğumuzu hemşerilerimize deklare ediyoruz.
Millet ittifakının bileşenleri olarak Allah’ın izni halkımızın desteğiyle seçimi kazanacağımıza dair inancımız tamdır. Birleşe birleşe kazanacağız dedi.

Bir yanıt yazın