Xiaomi, yeni amiral gemisi Mi 10T Pro ve Mi 10T modellerini tanıttı. 144 Hz yenileme hızına sahip AdaptiveSync ekranla gelen Mi 10T Pro ve Mi 10T’nin özellikleri ve Türkiye fiyatları şöyle…

Çinli akıllı telefon üreticisi Xiaomi, amiral gemisi Mi 10T Pro ve Mi 10T’den oluşan yeni telefonları Mi 10T serisini duyurdu. 108 megapiksel kameraya sahip ilk akıllı telefonunu tanıtan Xiaomi, Mi 10T Pro ile markanın ultra yüksek çözünürlüklü mirasını OIS ve 8K video desteği ile sürdürüyor. Mi 10T, 64MP ana kameraya sahip. Hem Mi 10T Pro hem de Mi 10T, 13 megapiksel ultra geniş açılı kamera ve 5 megapiksel makro kamera ile birlikte üçlü kamera kurulumuyla geliyor. Selfie çekşmleri için ise 20 megapiksellik ön kamera bulunuyor.

 

 

Xiaomi’nin mevcut teknolojilerini temel alan Mi 10T Pro ve Mi 10T, yeni ve dinamik fotoğraf yazılımlarıyla dikkat çekiyor. Altı bağımsız uzun pozlama modu, dinamik arka planı bulanıklaştırırken, sabit nesneye odaklanarak hareketli kalabalıktan ayırma ve dönen bir gökyüzü efekti oluşturan yıldız izleri gibi farklı özelliklere sahip sanatsal fotoğraflar çekebilmenize olanak tanıyor. Photo Clones özelliğiyle dört farklı poz, tek bir fotoğrafa yerleştirilebiliyor.

ÖN VE ARKA KAMERA İLE AYNI ANDA ÇEKİM

 

Bir yanıt yazın