Üniversite öğrencileri için bayram harçlığı başvurusunun detayları! Gençler için 1.000 TL bayram ikramiyesi ne zaman verilecek? Bayram ikramiyesi nereden alınabilir?

1.000 TL bayram harçlığı başvurusunu nasıl yapıldığı üniversite öğrencilerine 1.000 TL bayram harçlığımın neden alınacağı konuları merak edilmekte. Cumhurbaşkanı Erdoğan bir yurt geçen günlerde seçime doğru sürprizleri olduğunu açıkladı. Birçok vatandaş bu sürprizi neler olduğunu merak ederken konuya dair açıklamalar yapıldı. üzerinde çalışılan sürprizlerden biri de üniversitelilere bayram başlıyor. Gençler için 1.000 kere bayram araçları ne zaman verilecek?

3 KONU ÜZERİNDE ÇALIŞILMAKTA

Eski Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Türkiye’nin Ekonomi politikasıyla alakalı görev üstlenmeye karar verdi. Konuya dair Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ‘Ekonomi politikalarımızı daha da güçlendirmek adına ciddi hazırlıklar yürütmekteyiz. Mehmet Şimşek kardeşimizin koordinasyonunda olan bir ekip, bu doğrultuda hazırlıklar yapmakta’ ifadelerini kullandı. Cumhurbaşkanı’nın, ‘Seçime doğru yeni sürprizlerimiz yapılacak’ sözlerinden sonra vatandaşın cebini doğrudan etkileyecek 3 önemli konu üstünde çalışıldığı ortaya atılmış oldu. Üzerinde çalışılan konulardan birinin de üniversite öğrencilerine bayram harçlığı konusu olarak gündeme geldi.

GENÇLER İÇİN BAYRAM İKRAMİYESİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, geçen günlerde seçime doğru sürprizleri olduğunu açıkladıktan sonra vatandaşlar yeni sürprizlerin ne olduğunu merak etmeye başladı. AK Parti ile ilgili kurumların bahsi geçen sürprizler üstünde çalıştığı iddiaları dolaşırken bu çerçevede 3 konu üzerinde durulduğu çalışmaların da Cumhurbaşkanı Erdoğan’a sunulacağı konuşulmakta. Bu 3 konudan biri de üniversite öğrencileri için verilecek olan bayram harçlığı. Üniversiteye gençler için dini bayramlardan önce 1.000 TL bayram ikramiyesi verilmesi söz konusu.

NET BİR AÇIKLAMA GELMEDİ

Üniversite öğrencileri için tıpkı emeklilerde olduğu gibi dini bayramlarda, senede 2 kez bayram ikramiyesi verilecek. Öğrenciler için verilecek olan bayram harçlarının 1.000 TL civarında olması bekleniyor üzerinde çalışılan müjdeler önümüzdeki haftalarda kamuoyu ile paylaşılacağı belirtilmekte. Başvuru şartlarına, ne zaman yatacağına dair resmi bir açıklama henüz gündemde yer almadı üniversite öğrencilerine 1.000 tl bayram aşkına dair detayların önümüzdeki günler içerisinde kamuoyuyla paylaşılması beklentiler arasında.

 

Bir yanıt yazın