Türkiye’de çok sık rastlanan sedef ve cilt hastalıklarına bitkisel yolla kesin çözüm

Yaptığımız araştırmalar sonucunda tamamen bitkisel krem  ve pehrizler ile sedef başta olmak üzere yüzlerce hasta sağlığına kavuştu.

Sedef hastalığı Psoriasis nedir?

Sedef hastalığı psoriasis, kronik seyirli ve tedavisi olmayan bir hastalıktır. Tüm dünyada yaklaşık %1-3 oranında görülür. Sıklıkla otuzlu yaşlarda başlasa da doğumdan itibaren görülebilir. Vakaların %30 unda aile öyküsü vardır. Sedef hastalığında derideki hücreler tarafından antijenler oluşturulur. Bu antijenler bağışıklık sistemini aktive eder. Oluşan hücreler tekrar deriye döner ve deride hücre çoğalması ve buna bağlı sedef hastalığına özgü plakların oluşumuna neden olur. Yani sedef hastalığı vücudun kendi dokularına karşı geliştirdiği bir hastalıktır.

Sedef hastalığı belirtileri

Sedef hastalığı kronik seyirlidir ve hastaların çoğunda deride plaklar ve kepeklenme görülür. Vakaların dörtte birinde hastalık çok yaygındır. Kendiliğinden iyileşme nadirdir fakat bazı vakalarda yatışma ve alevlenme periyotları görülebilir. Stres, alkol, virüsler ve bakteriyel enfeksiyonlar alevlenmelere neden olabilir. Sigara da hastalığı şiddetlendirebilir. Hastaların çoğunda deride plaklar yanında kaşıntı vardır. Yaygın hastalık tablosunda vücut ısısını korumada güçlük, üşüme titreme, protein tüketiminde artış olabilir. Bazı vakalarda sedef hastalığına bağlı romatizma gelişebilir. Sedef hastalığının lezyonları vücudun her yerinde görülebilir. Ancak sıklıkla diz, dirsek, saçlı deri ve  genital  bölgede görülür. Tırnaklarda sedef hastalığı olduğunda minik çukurcuklar, sarı kahverengi renk değişimi ve tırnak kalınlaşması olur. Sedef hastalığının deri lezyonlarının tipine göre farklı formları bulunur bu nedenle egzama yapan farklı  hastalıkları taklit edebilir.

Sedef hastalığına bağlı romatizma, el bileği, parmaklar, diz, ayak bileği ve boyunda olabilir. Bu vakalarda deri lezyonları da vardır.

Çalışmalarımızda tamamen kortizon içermeden bitkisel olarak çözüm üretiyoruz. Kortizon kanser hastalığında kullanılan bir ilaç olup sedef hastalarına kullanılmaktadır bu da deri incelmesine neden olmakta ileri yaşlarda kemik erimesi kılcal damarların catlaması   romatizma ya sebebiyet vermektedir.

İlacımız tamamıyla bitkisel olup her hangi bir yan etkisi bulunmamaktadır.

İRTİBAT ADRESİ AŞAĞIDADIR

Bir yanıt yazın