AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAYLARINA YOĞUN İLGİ
AK Parti Kilis  Milletvekili adayları Milletvekili bazında TBMM’de en yüksek sayı ile temsil etmek için tüm gücüyle çalışmalarını sürdürüyor.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Seçim startı ile birlikte dört bir koldan şehrin her bölgesinde hummalı çalışmalar yürüten AK Parti Milletvekili Adayları vatandaşların talep ve önerilerini dinleyerek; 2023 seçim çalışmalarını ve Türkiye Yüzyılı vizyonunu anlattı.
14 Mayıs 2023 Genel Seçimlerinde şehrimizi temsil edecek olan Milletvekili Adayları; Ahmet Salih Dal ve Dr. Fazıl Arısoy, İl Başkanı M. Metin Karakuş , İGM Başkanı Şıhmehmet Yalçın , Merkez İlçe Başkanı M. Nur Korkmaz, Kadın Kolları Başkanı Gönül Öztin, Gençlik Kolları Başkanı Musa Kara  İGM ve Belediye Meclis üyeleri, il, ilçe yönetim kurulu üyeleri eşlik etti.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Amacın sadece ziyaret edip el sıkışmak olmadığını, bu ziyaretlerde birçok konu üzerine görüşmeler yapıldığını da aktaran Milletvekili adayları, görüşmelerde her fikre saygı duyduklarını Kilis  için el ele verilmesi gerektiğinin altını çiziyorlar.
Her ilçede, köyde, her mahallede ve her hanede büyük bir teveccüh ile karşılanan Milletvekili adaylarına vatandaşlar tam not verdi.
Yapılan samimi ve içten görüşmeler neticesinde vatandaşlar arasında ‘Yaparsa AK Parti Yapar’ düşüncesinin hâkim olduğu ise dikkatlerden kaçmadı.


 

 

 

Bir yanıt yazın