Kilis’te 6 kişi uyuşturucudan yakalandı

Kilis İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri uyuşturucu  ile mücadele kpsamında çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Bu kapsamda Çaylak Mahallesinde Şüpheli 1975 doğumlu (A.A.) isimli şahıstan,daralı ağırlığı 8,62 gram gelen sentetik kannobinoid maddesi ele geçirilmiştir.

 Çaylak Mahallesinde Daralı ağırlığı 8,62 gram gelen sentetik kannobinoid maddesi ile yakalanan (A.A.) isimli şahısla birlikte bulunan şüpheli 1996 doğumlu (M.K.) hakkında işlem yapılmıştır.

Şörhabil Mahallesinde Asayiş Şube Müdürlüğü Yunus Ekiplerince şüpheli 1994 doğumlu (M.P.) isimli şahıstan,daralı ağırlığı 1,16 gram gelen esrar maddesi ele geçirilmiştir.

 Şehitler Mahallesinde Şüpheli 1969 doğumlu (M.İ.) isimli şahıstan,daralı ağırlığı 0,38 gram gelen eroin maddesi ve iki tam, bir yarım vaziyette kullanımı reçeteye tabi suboxone hap ele geçirilmiştir.

 Şehitler Mahallesinde Daralı ağırlığı 0,38 gram gelen eroin maddesi ve iki tam, bir yarım vaziyette kullanımı reçeteye tabi suboxone hap ile yakalanan (M.İ.) isimli şahısla birlikte bulunan şüpheli 1989 doğumlu (Z.H.) hakkında işlem yapılmıştır.

 

Karaçavuş Köyünde ise Şüpheli 1990 doğumlu (A.K.) isimli şahsın ikametinde yapılan aramada,daralı ağırlığı 7,11 gram gelen takoz esrar maddesi ve 8 adet captagon hap ele geçirilmiştir.

Bir yanıt yazın