Deva Partisi Kilis İl Başkanı M Yavuz Yedilioğlu,  önceki gün iktidar ortağı MHP’nin basına servis ettiği fotoğraf hakkında açıklamada bulunma ihtiyacı duymaktayız.

İl Başkanı Yedilioğlu yaptığı açıklamada, Fotoğrafta bir grup genç Deva Partisi Elbeyli İlçe binasına giderek parti amblemimiz altında ilçe başkanına rozet takarak ilçe başkanı ve ilçe yönetim kurulunun istifa ederek kendi saflarına geçtiğini ifade ederek basına servis etmişlerdir. Bir aklıselim de çıkıp ‘Arkadaşlar ziyaret  edebiliriz, Kendi partimize davet edebiliriz ama rozet takma yeri burası değildir.Bizim parti binamızdır’ dememişlerdir. Yani kısaca biz SİYASİ NEZAKETSİZLİK yapıyoruz dememişlerdir.

İşin bir başka yönü ise ilçe başkanlığını yürüten M.N.K.’nın istifa etmeden başka bir partinin rozetini takıp, yönetim de istifa etti demesidir. Elbeyli ilçe yönetimimiz işinin başındadır ve yoluna devam etmektedir. Tam aksine, hızla büyüdüklerini iddia edenlerin Yargıtay’ın kayıtlarına bakmalarını tavsiye ediyoruz.

Kıymetli hemşehrilerim,

Buradan bir kişiye rozet takıp, bunu da yönetim istifa etti diye şov yapanlara seslenmek istiyorum.

Bakın sizin de, küçük ortağı olduğunuz iktidarın bir parolası vardı. 3Y ile mücadele. Yani Yolsuzluk, Yoksulluk ve Yasaklarla mücadele. Gelin bunları araştırın. Tüyü bitmemiş yetimlerin hakkını yiyenleri, işe gitmeden maaş alanları araştırın. Hatta size en yakın kurumlara gidin hesap sorun, onu da basına servis edin. Yüksek sesle bağırın. Şu kişiler milletin sırtında kene gibi yapışmışlar, asalakça işe gitmeden bankamatik memurluğu yapıyorlar. Araştırın resmi araçları keyfi olarak kullananları. Bu milletin sırtındaki parazitleri yüksek sesle dile getirin.

İktidar icraat yeridir. Biz Deva Partisi olarak Türkiye’mizin kurtuluş reçetesini 22 Eylem Planımızla, çocuklarımızın, gençlerimizin, yarının BÜYÜK TÜRKİYE’sini inşa etme çalışmalarına yılmadan devam edeceğiz. Bu ülkenin kuruşunu heba edenler en büyük hasmımızdır. Adalet önünde hesap verecekleri günü beklesinler.

Son olarak Ülkü Ocakları eski başkanı, Hacettepe Üniversitesi Tarih Bölümü öğretim üyesi Doç.Dr.Sinan ATEŞ’i rahmetle anıyor, katillerinin, azmettirenlerinin yargı önüne çıkarılacağı günü sabırsızlıkla bekliyoruz.

Bir yanıt yazın