AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 24 Eyül’de Sakarya’da gençlerle bir araya gelerek 2023 Haziran seçimleri ve kampanyasının stardını şu sözlerle verdi.  “İlk Oyum Erdoğan’a, İlk Oyum AK Parti’ye” kampanyasının startını verdi. 2023’te 6 milyon gencin ilk kez oy kullanacağını belirten Erdoğan, “Seçime kadar kesintisiz devam edecek bir kampanya ile 81 vilayetimizin tamamındaki gençlerimize yönelik büyük bir gönül seferberliğine çıkıyoruz. Sizlerden her şeyden önce oyunuza, iradenize, geleceğinize sahip çıkmanızı istiyorum.” dedi.

AK Parti temmuz ayında yüz yüze 100 gün kampanyası ile 2023 haziran seçimlerinin startını vermişti. Kilishaber.net haber sitesi imtiyaz sahibi Lokman Happani’nin Ankara’dan edindiği bilgilere göre  öncelikli olarak milletvekili sayısı en düşük illere  ağırlık verilerek bu illerin tamamını almayı hedefliyor.

AK Parti Genel merkez tarafından titizlikle yürütülen Milletvekili ve Cumhurbaşkanlığı 2023 seçimlerinde Kilis’te 5 isim ön plana çıktığı iddia ediliyor.

İşte O isimler ve görevleri 

1 Av. Murat Karataş (AK Parti  İl Başkanı)

2 Recep Soytürk (Kilis Valisi)

3 M. Nur korkmaz (AK Parti Merkez İlçe Başkanı)

4 Reşit Polat (Ecz. Kilis Eski Milletvekili)

5 M. Doğan Karacoşkun (Kilis Üniversitesi Rektörü9

 

Bir yanıt yazın