İçişleri Bakanı Yardımcısı Çobanbey'de

İçişleri Bakanı Yardımcısı Çobanbey’de..

Bugün, İçişleri Bakan Yardımcısı Sn. İsmail Çataklı, Kilis Valisi Sn. Recep Soytürk tarafından temsil edilen Türkiye Cumhuriyeti İçişleri Bakanlığından üst düzey bir heyet Çobanbey’e resmi bir ziyaret gerçekleştirdi.

İçişleri Bakanlığından gelen heyeti, Kilis Vali Yardımcısı Çobanbey idari işlerinden sorumlu Fehmi Sinan Niyazi, Çobanbey Yerel Meclis Başkanı İsmet Abbas, Çobanbey Yerel Meclis Başkanı yardımcısı İmadettin İsa ve Çobanbey Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Hüseyin İsa,

Ve şehirdeki idari büroların yöneticileri tarafından karşılandı.

İçişleri Bakanı yardımcısı ve Kilis Valisi ile  beraberindeki heyet, Çobanbey Organize Sanayi Bölgesi proje alanında incelemelerde bulunurken, Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Hüseyin İsa misafirlerimize Proje inşaatının ilerleyişini ve yerli ve Türkiye’li iş adamlarının bölgeye yatırım yapmaya raabet gösterdiklerini dile getirdi, Sn. Bakan yardımcımız yerel Müesseselerin bölgeye yapmış oldukları hizmetleri taktirle karşıladı.

OSB, alanından ayrıldıktan sonra Çobanbey Kasabasını ziyaret eden İçişleri bakanı yardımcısı Sn. İsmail Çıtaklı ve Kilis Valisi Sn. Recep Soytürk Çobanbey Yerel Meclisi’nde yetkililerle bir toplantı yaparak bölgeden ayrıldı.

Kasabamıza yapmış oldukları ziyaretle bizleri onurlandıran, İçişleri bakanı yardımcısı Sn. İsmail Çıtaklı ve Kilis Valisi Sn. Recep Soytürk’e teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Bir yanıt yazın