EYT yasası için milletvekillerinin imza vermeye başladıkları şu günlerde bankalar da promosyon çalışmalarına başladı. Yasanın yürürlüğe girmesi ile birlikte açıklanacak olan promosyon kampanyaları için tavan tutarın belli olduğu ileri sürüldü.

Sigorta giriş tarihi 8 Eylül 1999’den önce olan milyonlarca vatandaşı kapsayacak olan EYT yasası, son günlerde gündemden düşmemeye başladı. Yasanın ne zaman çıkacağı halen merak edilmeye devam edilirken milletvekillerinin yasa taslağı için imza vermeye başladıkları öğrenildi. İlerleyen günlerde Meclis Başkanlığı’nın onayına sunulacağı tahmin edilen düzenleme çalışmaları için geri sayım devam ederken EYT’lileri yakından ilgilendiren bir iddia gündeme geldi.

Sosyal Güvenlik Kurumu ile imzalanan maaş ödemeleri protokolü kapsamında emekli vatandaşlar için promosyon kampanyaları düzenleyen bankaların, bu kez de EYT’liler için hazırlıklara başladıkları öğrenildi. Edinilen bilgilere göreEYT yasasının yürürlüğe girmesi ile birlikte bankalar da güncel ödeme tutarlarını duyuracak.

EYT’LİLERİN PROMOSYON BEKLENTİSİ BELLİ OLDU!

Bir yanıt yazın