Devlet zirvesinde ve AK Parti genel başkanlığında halen görevli eski bakanlarda dahil olmak üzere Başkan bulut için taziye mesajı yayınladılar. Bakanlar ve AK PArti genel başkan yardımcıları başta olmak üzere hayatını kaybeden Belediye Başkanı Abdi bulut için taziye mesajları yayınladılar.

Türkiye Büyük millet Meclisi başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop sosyal medya hesabı twitter’dan yayınladı mesajında, İstanbul Hukuk Fakültesi yıllarından dönem arkadaşımız, Kilis Belediye Başkanı Av. M. Abdi Bulut kardeşimin tedavi olduğu hastanede vefat ettiğini üzüntüyle öğrendim. Kendisine Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine baş sağlığı diliyorum.

Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, Kilis Belediye Başkanımız, memleket sevdalısı değerli dostum Av. Mehmet Abdi Bulut’un, geçirdiği rahatsızlık sonucu vefat ettiğini teessürle öğrendim. Ailesine, yakınlarına ve Kilisli hemşehrilerimize başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun.

AK Parti sözcüsü Ömer Çelik Kilis Belediye Başkanımız Mehmet Abdi Bulut’un hayatını kaybettiğini derin bir teessürle öğrendik. Yüce Allah’tan rahmet diliyoruz. Başımız sağ olsun.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet yılmaz: Kilis Belediye Başkanımız Abdi Bulut’un geçirdiği rahatsızlık sonucu vefat ettiğini üzüntüyle öğrendim. Kendisine Allah’tan rahmet, ailesine ve tüm sevenlerine başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun.

Eski bakan, Cumhurbaşkanlığı Irak Özel temsilcisi Veysel Eroğlu, Kilis Belediye Başkanımız Mehmet Abdi Bulut, geçirdiği rahatsızlık neticesinde Hakk’ın rahmetine kavuşmuştur. Kendisine Allah’tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve Kilisli vatandaşlarımıza başsağlığı ve sabırlar diliyorum. Mekânı Cennet olsun.

Son başbakan Binali Yıldırım: Kilis Belediye Başkanımız Av. Mehmet Abdi Bulut’un vefatını büyük bir üzüntüyle öğrendim. Allah rahmet eylesin, mekânı cennet olsun. Ailesi ve yakınlarına sabır diliyorum.

Numan Kurtulmuş: Geçirdiği rahatsızlık sonucu vefat eden Kilis Belediye Başkanımız Mehmet Abdi Bulut’a Allah’tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve Kilisli kardeşlerime başsağlığı diliyorum. Mekânı cennet olsun.

Bir yanıt yazın