CHP İL BAŞKANI PARKER: YASAL HAKLARIMIZI SONUNA KADAR ARAYACAĞIZ

Geçtiğimiz günler Sosyal Medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımlar ile tepkileri üzerine çeken Kilis kent Konseyi başkanı Fikret Oğuztürk’ün istifasının ardından Cumhuriyet Meydanında basın açıklaması yapan Cumhuriyet Halk Partisi Kilis il Başkanı M. Akif Perker Yasal haklarını sonuna kadar arayacaklarını belirtti.
Cumhuriyet Halk Partisi Kilis il Başkanı M. Akif Perker yaptığı basın açıklamasında şu ifadelere yer verdi;
“Sosyal Medya hesaplarından partimize ve kadınlarımızı hedef alarak hakaret eden kişi olan Kilis Kent Konseyi Başkanının istifa ettiğini şu an öğrenmiş bulunmaktayım. Bu istifa ile yetinmeyeceğimizi kamuoyu ile paylaşmak istiyorum.
Cumhuriyet Halk Partisi tarihi boyunca ülkemizin memleketimizin menfaatine uygun siyaset üretmiştir bundan sonra da üretmeye devam edecektir. Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanını ve Kadınlarımızı sosyal medya hesapları üzerinden hedef almak en basit ifadeyle aşağılıktır hiçbir şekilde kabul etmiyoruz.
Bugün burada yapmış olduğumuz basın açıklamasıyla en yüksek perdeden seslenerek yasal haklarımızı sonuna kadar arayacağımızı haykırmak istiyoruz.
Sosyal medya hesaplarından kendini bilmez bir kişinin yaptığı paylaşımlardan dolayı bizlerden desteğini esirgemeyen tüm kamuoyuna teşekkürlerimizi sunuyoruz.
Son olarak bizler bu şehirde beraber yaşamanın vermiş olduğu heyecanı ve havayı teneffüs etmeye devam edeceğiz.
Cumhuriyet Halk Partisi olarak bunun gibi bağırsak kurtlarına asla müsaade etmeyeceğimiz bilinmelidir.” dedi.

Bir yanıt yazın