Akşener: Ülkede mevsimlik merkez başkanı var Birden fazla nebati var Çorap üreticisi ise bakan yardımcısı oldu

 

Esnaf ziyaretleri için Kilis’e gelen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener esnaf ziyareti öncesi basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati’nin kardeşi deneyimli iş insanı Seydullah Nebati “Yarınki Merkez Bankası toplantısının çok önemli olduğunu düşünüyorum. Merkez Bankası’nın bence pas geçmesi lazım. Ama kanaatimce bir puan falan gibi bir indirim yapacaktır” açıklamasının ardından bakan yardımcılarının gece yarısı görevden alınması ve faiz indirimi bilmesinin bakanlığı kim yönetiyor sorununu yanıtladı

Akşer yaptığı açıklamada, dün yapılan açıklamandan önce dolar kaç paraydı şimdi dolar kaç para dün yapılan açıklamada dolar alıp şimdi satan kaç lira kazandı. Dolayısıyla bunun adı içeriden bilgidir, kanunsuzdur suçtur,  bu konuda ben harekete geçerler mi bilmem ama savcıların bunu duymasını beklerim ha onlar duymuyorsa sayın Erdoğan’ın duymasını beklerim. Tek adam olduğu için, dolayısıyla kim yönetiyor sorusuna gelince öyle görünse de her şeyin yönetici bir kişidir oda sayın Erdoğan’dır. Onun yazlık ve kışlık mevsimlik Merkez bankası başkanları var ülkemizde, anlaşılıyor ’ki birden fazlada Nebatimiz var.

Bir yanıt yazın